La Casona

La Vera, Torremenga
La Casona Genel
La Casona Genel
La Casona Genel
La Casona Genel
La Casona Genel
Image More +44 fotoğraf
La Casona
Carretera EX 392 Km 15 Derecha Finca Valvellidos La Vera, Torremenga

Torremenga bölgesindeki La Casona konaklamanızda, San Jerónimo de Yuste Manastırı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Museum of the Inquisition ile 7,1 mi (11,4 km) ve Las Pilatillas ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası
Kulübe,
Kulübe, Jakuzi (Loft)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x