La Casa su Le Dimore del Borgo

Apennine Mountains, Santo Stefano di Sessanio
La Casa su Le Dimore del Borgo Öne Çıkan Resim
La Casa su Le Dimore del Borgo Dış Mekan
La Casa su Le Dimore del Borgo Dış Mekan
La Casa su Le Dimore del Borgo Dış Mekan
La Casa su Le Dimore del Borgo Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
La Casa su Le Dimore del Borgo
via Gabriele D'Annunzio Apennine Mountains, Santo Stefano di Sessanio

La Casa su Le Dimore del Borgo misafirlere Santo Stefano di Sessanio bölgesinde, göl üzerinde ve Calascio Hisarı ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Campo Imperatore ile 7,9 mi (12,8 km) ve Castel del Monte ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı (Loft)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Single Use)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x