La Casa di Chiaretta

St. Eufemia Koyu, Falerna
La Casa di Chiaretta Öne Çıkan Resim
La Casa di Chiaretta Dış Mekan
La Casa di Chiaretta Dış Mekan
La Casa di Chiaretta Dış Mekan
La Casa di Chiaretta Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
La Casa di Chiaretta
Via Nazionale Snc St. Eufemia Koyu, Falerna

Falerna bölgesindeki La Casa di Chiaretta konaklamanızda, Nocera Terinese Plajı ve Nocera Terinese Sahil Yürüyüş Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan konak otel Nocera Terinese Meryem Ana Yortusu Kilisesi ile 8,9 km (5,5 mi) ve Chiesa di San Bernardino da Siena ile 17,7 km (11 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x