La Casa delle Fate

Eastern Sardinia, Loiri Porto San Paolo
La Casa delle Fate Genel
La Casa delle Fate Genel
La Casa delle Fate Genel
La Casa delle Fate Genel
La Casa delle Fate Genel
Image More +82 fotoğraf
La Casa delle Fate
Via L'Aglientu s/n, Località Azzanì Eastern Sardinia, Loiri Porto San Paolo

La Casa delle Fate konaklamanızda Loiri Porto San Paolo bölgesinde, Porto Istana Plajı ile 16 km (9,9 mi) ve Olbia Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 16,9 km (10,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Olbia Limanı ile 18,3 km (11,4 mil) ve Porto Taverna Plajı ile 20,9 km (13 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Kır Evi, Özel Banyo, Park Manzaralı
Room
Romantic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Vadi Manzaralı
Room
Family Kır Evi, Özel Banyo, Bahçeli
Room
Panoramic Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x