La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels

Caribbean Lowlands, Comuna 2
La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels Genel
La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels Genel
La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels Genel
La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels Öne Çıkan Resim
La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels
Calle 19 # 4-76 Centro Histórico Caribbean Lowlands, Comuna 2

La Casa Del Piano Hotel Boutique by Xarm Hotels misafirlere Santa Marta (Tarihi Merkez) bölgesinde, Magdalena River ve Santa Marta Tiyatrosu yakınında. Bu butik otel Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Rodadero Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler 12 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x