La casa del panorama

Doğu Sicilya, Valverde
La casa del panorama Öne Çıkan Resim
La casa del panorama Dış Mekan
La casa del panorama Dış Mekan
La casa del panorama Dış Mekan
La casa del panorama Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
La casa del panorama
Via fontana 61, 95028 Valverde, Italy Doğu Sicilya, Valverde

Valverde bölgesindeki La casa del panorama misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Norman Kalesi ve Yunan-Roma Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Acireale Katedrali ile 8,1 km (5,1 mil) ve Angelo Massimino Stadı ile 11,5 km (7,2 mil) mesafede.

Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x