La Casa del Castello

Vicopisano
La Casa del Castello Genel
La Casa del Castello Genel
La Casa del Castello Genel
La Casa del Castello Genel
La Casa del Castello Genel
Image More +86 fotoğraf
La Casa del Castello
Via Petraia , Vicopisano

La Casa del Castello konaklamanızda Vicopisano bölgesinde, Piazza del Duomo ile 21,4 km (13,3 mi) ve Yatık Pisa Kulesi ile 21,4 km (13,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Matteo Ulusal Müzesi ile 22,3 km (13,9 mil) ve Museo Nazionale di Palazzo Reale Ulusal Müzesi ile 23,9 km (14,8 mil) mesafede.

La Casa del Castello misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Sıra Ev, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x