La Casa Azul B&B Apartments

Costa Del Sol, Malaga
La Casa Azul B&B   Apartments Genel
La Casa Azul B&B   Apartments Genel
La Casa Azul B&B   Apartments Öne Çıkan Resim
La Casa Azul B&B   Apartments Dış Mekan
La Casa Azul B&B   Apartments İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
La Casa Azul B&B Apartments
Avenida de Príes, 20-22 Costa Del Sol, Malaga

La Casa Azul B&B Apartments misafirlere Málaga (Centro) bölgesinde, Malaga Limanı ve Malagueta Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel La Carihuela ile 12,1 mi (19,5 km) ve Malaga Picasso Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x