La Cartiera dei Benandanti

Apennine Mountains, Monghidoro
La Cartiera dei Benandanti Genel
La Cartiera dei Benandanti Genel
La Cartiera dei Benandanti Genel
La Cartiera dei Benandanti Genel
La Cartiera dei Benandanti Genel
Image More +58 fotoğraf
La Cartiera dei Benandanti
13 Via Idice Apennine Mountains, Monghidoro

La Cartiera dei Benandanti misafirlere Monghidoro bölgesinde, nehir üzerinde ve Bibele Dağı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Path of the Gods ile 11,1 mi (17,9 km) ve Agnolo Meydanı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

La Cartiera dei Benandanti misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x