La Capannaccia

Scandicci
La Capannaccia Öne Çıkan Resim
La Capannaccia Dış Mekan
La Capannaccia Dış Mekan
La Capannaccia Dış Mekan
La Capannaccia Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
La Capannaccia
Via delle Selve, 5 , Scandicci

Scandicci bölgesindeki La Capannaccia konaklamanızda, Cascine Parkı ve Yeni Floransa Operası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Tarihi Merkezi - Kent Merkezi ile 4 mi (6,4 km) ve Vecchio Gölü ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için bitişik şaraphane, spa küveti ve sezonluk açık havuz vardır. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Zemin Kat
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (up 4 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x