La Cabourne

Saint-Privat-d'Allier
La Cabourne Genel
La Cabourne Genel
La Cabourne Genel
La Cabourne Genel
La Cabourne Genel
Image More +63 fotoğraf
La Cabourne
D301 Le Bourg , Saint-Privat-d'Allier

La Cabourne konaklamanızda Saint-Privat-d'Allier bölgesinde, Musee Interactif Hotel-Dieu Müzesi ile 21,5 km (13,3 mi) ve Le Puy Katedrali ile 21,5 km (13,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Polignac Kalesi ile 28,7 km (17,8 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için La Cabourne ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak Odası
Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak Odası
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x