La Buena Mañana

La Cabrera
La Buena Mañana Öne Çıkan Resim
La Buena Mañana Dış Mekan
La Buena Mañana Dış Mekan
La Buena Mañana Dış Mekan
La Buena Mañana Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
La Buena Mañana
Calle Azucenas 14 , La Cabrera

La Buena Mañana misafirlere La Cabrera bölgesinde, havaalanı yakınında ve Picasso Müzesi ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Jarama Circuit ile 20,1 mi (32,3 km) ve Monasterio de Santa Maria de El Paular ile 23,3 mi (37,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. 45 inç düz ekran televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x