La Bordette - B&B

Valeilles
La Bordette - B&B Genel
La Bordette - B&B Genel
La Bordette - B&B Genel
La Bordette - B&B Öne Çıkan Resim
La Bordette - B&B Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
La Bordette - B&B
LA BORDETTE , Valeilles

Valeilles bölgesindeki La Bordette - B&B konaklamanızda, La Ferme du Lacay Erik Çiftliği ve Müzesi ile 9,2 mi (14,8 km) ve Ste-Catherine Kilisesi ile 13,3 mi (21,3 km) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Place Lafayette ile 13,3 mi (21,3 km) ve Chateau Latuc ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı (Bord Est)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı (Bord Nord)
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı (Bord Sud)
Family
Family Oda, Vadi Manzaralı (Bord Bas)
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı (Bord Ouest)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x