La Bizantina

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano
La Bizantina Genel
La Bizantina Genel
La Bizantina Öne Çıkan Resim
La Bizantina Dış Mekan
La Bizantina Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
La Bizantina
Viale Pasitea 181 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano

La Bizantina misafirlere Positano merkezinde, Sorrento Peninsula yakınında ve Positano Belediye Binası ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Piazza Tasso ile 10,8 mi (17,4 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 21,4 mi (34,5 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Junior Üç Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Romantic Süit, Deniz Manzaralı (Garden)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x