La Belle Vie Tam Coc Brother

Kuzey Vietnam, Hoa Lu
La Belle Vie Tam Coc Brother Genel
La Belle Vie Tam Coc Brother Genel
La Belle Vie Tam Coc Brother Öne Çıkan Resim
La Belle Vie Tam Coc Brother Dış Mekan
La Belle Vie Tam Coc Brother Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
La Belle Vie Tam Coc Brother
Street 491C, Tam Coc, Ninh Hai, Hoa Lu Kuzey Vietnam, Hoa Lu

Hoa Lu bölgesindeki La Belle Vie Tam Coc Brother konaklamanızda, Tam Coc Bich Dong ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Trang An Manzaralı Doğa Bölgesi Kompleksi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Thai Vi Tapınağı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Bich Dong Tapınağı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda La Belle Vie Tam Coc Brother misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x