La Bella Resort

Cox's Bazar
La Bella Resort Genel
La Bella Resort Öne Çıkan Resim
La Bella Resort Dış Mekan
La Bella Resort Dış Mekan
La Bella Resort Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
La Bella Resort
3107, Inani, Jalia Palong, Ukhia , Cox's Bazar

La Bella Resort misafirlere Cox's Bazar bölgesinde, tarihi bölgede ve Inani Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolatoli Plajı ile 13,2 mi (21,2 km) ve Himchori Şelalesi ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 32 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x