la Bastide

Provence (bölge), Entraigues-sur-la-Sorgue
la Bastide Genel
la Bastide Genel
la Bastide Dış Mekan
la Bastide Dış Mekan
la Bastide İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
la Bastide
175 Avenue du General de Gaulle Provence (bölge), Entraigues-sur-la-Sorgue

La Bastide konaklamanızda Entraigues-sur-la-Sorgue bölgesinde, golf sahasına yakın, WAVE ISLAND Su Parkı ve Spirou Provence Tema Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Palais des Papes ile 12,4 km (7,7 mi) ve Pont Saint-Bénézet ile 14,8 km (9,2 mi) mesafede.

LA BASTIDE yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x