La Bandita Townhouse

Val D'orcia, Pienza
La Bandita Townhouse Genel
La Bandita Townhouse Genel
La Bandita Townhouse Öne Çıkan Resim
La Bandita Townhouse Dış Mekan
La Bandita Townhouse Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
La Bandita Townhouse
111 Corso Rossellino Val D'orcia, Pienza

Pienza bölgesindeki La Bandita Townhouse konaklamanızda, Palazzo Comunale ve Museo Diocesano Sanat Müzesi yakınında konaklayacaksınız. Bu spa olan küçük otel Palazzo Vescovile Piskoposluk Sarayı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Pienza Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 12 klimalı odada espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x