La An Central Boutique Villa

Orta Vietnam, Hoi An
La An Central Boutique Villa Öne Çıkan Resim
La An Central Boutique Villa Dış Mekan
La An Central Boutique Villa Dış Mekan
La An Central Boutique Villa Dış Mekan
La An Central Boutique Villa Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
La An Central Boutique Villa
09 Ngo Quyen Minh An Orta Vietnam, Hoi An

La An Central Boutique Villa misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Hoi An Gece Pazarı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) ve An Bang Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Nehir Manzaralı
Family
Family Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x