L'Oyat

Aquitaine, Lacanau-Ocean
L'Oyat Genel
L'Oyat Genel
L'Oyat Genel
L'Oyat Öne Çıkan Resim
L'Oyat Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
L'Oyat
Front de Mer Aquitaine, Lacanau-Ocean

L'Oyat misafirlere Lacanau bölgesinde, plajda, Médoc Natural Regional Park ve Sud Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Plage de La Cantine Nord ile 0,1 mi (0,1 km) ve Biscay Körfezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için L Imprevu ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Lacanau bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x