L'Oxygene

Northern Alps, Les Avanchers-Valmorel
L'Oxygene Genel
L'Oxygene Genel
L'Oxygene Genel
L'Oxygene Öne Çıkan Resim
L'Oxygene Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
L'Oxygene
La Charmette Northern Alps, Les Avanchers-Valmorel

Valmorel bölgesindeki L'Oxygene konaklamanızda, Grand Domaine Kayak Merkezi yakınında ve Creve-Coeur Kayak Teleferiği ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Courchevel 1650 ile 21 mi (33,8 km) ve Courchevel 1850 ile 24,5 mi (39,4 km) mesafede.

L'Oxygene misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x