L'Isatis Chalet Hôtel

Les 3 Vallees, Les Belleville
L'Isatis Chalet Hôtel Genel
L'Isatis Chalet Hôtel Genel
L'Isatis Chalet Hôtel Genel
L'Isatis Chalet Hôtel Genel
L'Isatis Chalet Hôtel Genel
Image More +101 fotoğraf
L'Isatis Chalet Hôtel
Quartier Bruyères Menuires Les 3 Vallees, Les Belleville

L'Isatis Chalet Hôtel konaklamanızda Les Belleville bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bruyeres 1 Teleferiği yakınında Bruyères Gölü ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu otel Val Thorens Kayak Merkezi ile 4,7 km (2,9 mi) ve Meribel Kayak Merkezi ile 42,4 km (26,3 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Le cocon des neiges ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 17 odada açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Junior Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Süit, Sıcak Su Havuzu (Prestige)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x