l'Hostalet de Tossa

Costa Brava, Tossa de Mar
l'Hostalet de Tossa Öne Çıkan Resim
l'Hostalet de Tossa Dış Mekan
l'Hostalet de Tossa Dış Mekan
l'Hostalet de Tossa Dış Mekan
l'Hostalet de Tossa Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
l'Hostalet de Tossa
Plaça de l'Església, 3 Costa Brava, Tossa de Mar

L'Hostalet de Tossa misafirlere Tossa de Mar merkezinde, Sant Vicenc Bölge Kilisesi ve Socorro Hz. Meryem Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tossa de Mar Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Lloret de Mar Plajı ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x