L'Expatisserie

Burgonya, Arcy-sur-Cure
L'Expatisserie Öne Çıkan Resim
L'Expatisserie Banyo Tipleri
L'Expatisserie Banyo Tipleri
L'Expatisserie Dış Mekanlar
L'Expatisserie Dış Mekanlar
Image More +6 fotoğraf
L'Expatisserie
7 rue de l'orme Burgonya, Arcy-sur-Cure

Arcy-sur-Cure bölgesindeki L'Expatisserie konaklamanızda Arcy-sur-Cure Mağaraları ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Plage de Vermenton ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Loire Vadisi ile 17,8 mi (28,6 km) ve Morvan ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (La Ficelle )
Family
Family Süit, Bahçe Manzaralı (Les Miches )
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda (La Baguetterie )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x