L'Entretemps

Glacis
L'Entretemps Öne Çıkan Resim
L'Entretemps Dış Mekan
L'Entretemps Dış Mekan
L'Entretemps Oda Düzeni
L'Entretemps Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
L'Entretemps
Carana , Glacis

Mahe Adası bölgesindeki L'Entretemps misafirlere okyanus kıyısında, North East Point Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Mahe Port Islands ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Aurore Island ile 2,5 mi (4,1 km) ve Seychelles National Assembly ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x