'L Cumbalot

Orta Piedmont Alpleri, Pinasca
'L Cumbalot Öne Çıkan Resim
'L Cumbalot Dış Mekan
'L Cumbalot Dış Mekan
'L Cumbalot Dış Mekan
'L Cumbalot Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
'L Cumbalot
Via Fleming 23 Orta Piedmont Alpleri, Pinasca

Pinasca bölgesindeki 'L Cumbalot misafirlere kırsal bölgede, Piedmont Alpleri ve Chisone Vadisi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Valle Germanasca ile 0,4 mi (0,6 km) ve La Strada dell'Assietta ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x