L'Auberge des Remparts

Picardy, Peronne
L'Auberge des Remparts Genel
L'Auberge des Remparts Genel
L'Auberge des Remparts Genel
L'Auberge des Remparts Öne Çıkan Resim
L'Auberge des Remparts Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
L'Auberge des Remparts
17 rue Beaubois Picardy, Peronne

L'Auberge des Remparts misafirlere Peronne merkezinde, Dünya Savaşı Müzesi ve Cobbers Battlefield Tours ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Delville Güney Afrika Anıtı ile 10,6 mi (17 km) ve Somme Amerikan Şehitliği ve Anıtı ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

L'Auberge des Remparts misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda
Classic
Classic Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x