L'Aranceto Sorrentino Residence

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Meta
L'Aranceto Sorrentino Residence Öne Çıkan Resim
L'Aranceto Sorrentino Residence Dış Mekan
L'Aranceto Sorrentino Residence Dış Mekan
L'Aranceto Sorrentino Residence Dış Mekan
L'Aranceto Sorrentino Residence İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
L'Aranceto Sorrentino Residence
Via del Salvatore, 2 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Meta

Meta bölgesindeki L'Aranceto Sorrentino Residence misafirlere Napoli Körfezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Corso Italia ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Piazza Tasso ile 4,8 km (3 mil) ve Sorrento Marinası ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için iPad sunulur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Romantic Kır Evi, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x