L'Approdo di Angelino

Western Sicily, Pizzolungo
L'Approdo di Angelino Genel
L'Approdo di Angelino Genel
L'Approdo di Angelino Öne Çıkan Resim
L'Approdo di Angelino Dış Mekan
L'Approdo di Angelino Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
L'Approdo di Angelino
Via Enea, 3 Pizzolungo Western Sicily, Pizzolungo

Erice bölgesindeki L'Approdo di Angelino misafirlere okyanus kıyısında, San Giuliano Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Polisportivo Provinciale Stadyumu ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Trapani Limanı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 17,3 mi (27,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x