L'Anse Bleue

Espace Sud De La Martinique, Le Diamant
L'Anse Bleue Öne Çıkan Resim
L'Anse Bleue Dış Mekan
L'Anse Bleue Dış Mekan
L'Anse Bleue Dış Mekan
L'Anse Bleue Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
L'Anse Bleue
La Dizac Espace Sud De La Martinique, Le Diamant

L'Anse Bleue misafirlere Le Diamant bölgesinde, plaj yakınında, Windward Adaları ve Parc Naturel Regional de la Martinique yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pointe du Bout Plajı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Gemi Terminali ile 18,4 mi (29,6 km) mesafede.

L'Anse Bleue misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Bungalov
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x