L'Alpin

Northern Alps, Landry
L'Alpin Genel
L'Alpin Genel
L'Alpin Öne Çıkan Resim
L'Alpin Dış Mekan
L'Alpin Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
L'Alpin
Chemin de l'Ancienne Mairie Northern Alps, Landry

L'Alpin misafirlere Landry bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Peisey-Vallandry Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Evolution 2 ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 4,7 mi (7,5 km) ve Les Arcs ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık tenis kortu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x