Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin

Picardy, Creil
Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin Genel
Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin Genel
Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin Genel
Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin Genel
Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin
91 rue Henry Bessemer Picardy, Creil

Kyriad Chantilly Nord - Saint-Maximin misafirlere Creil bölgesinde, golf sahasına yakın, Oise-Pays de France Regional Natural Park ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Plaza Bowling ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Parc Asterix (Asterix Temalı Parkı) ile 13 mi (20,9 km) ve Chateau de Chantilly ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 44 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Creil bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Oda,
Oda, Birden Çok Yatak
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x