Kyprianos

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Limni Keri
Kyprianos Genel
Kyprianos Genel
Kyprianos Genel
Kyprianos Genel
Kyprianos Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Kyprianos
Limni Keri Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Limni Keri

Kyprianos misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, Keri Caves ve Keri beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Laganas Plajı ile 5,6 mi (8,9 km) ve Kalamaki Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için apart dairenin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x