Kyah Boutique Hotel

Central Tablelands, Blackheath
Kyah Boutique Hotel Genel
Kyah Boutique Hotel Genel
Kyah Boutique Hotel Genel
Kyah Boutique Hotel Genel
Kyah Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Kyah Boutique Hotel
Cnr Evans Lookout and Valley View Rd Central Tablelands, Blackheath

Kyah Boutique Hotel misafirlere Blackheath bölgesinde, golf sahasına yakın, Blackheath Golf Sahası yakınında ve Keith Rowe Gallery ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Popes Glen Reserve ile 1,8 mi (2,9 km) ve Campbell Rhododendron Gardens ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Blaq, Kyah Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 48-cm Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Blackheath bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (King)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Gunnadoo)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Oda
Oda (Queen Plus Two)
Family
Family Süit
Queen
Queen Plus One
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x