Kwetu Residence Inn

Kigali
Kwetu Residence Inn Genel
Kwetu Residence Inn Genel
Kwetu Residence Inn Genel
Kwetu Residence Inn Genel
Kwetu Residence Inn Genel
Image More +76 fotoğraf
Kwetu Residence Inn
Kg383 Street number 24 Gacuriro Estate at Kwetu Film Institute , Kigali

Kwetu Residence Inn misafirlere Kigali bölgesinde, havaalanı yakınında ve Kigali Golf Club ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ivuka Arts Kigali ile 2 mi (3,2 km) ve Inema Art Center ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Kigali bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda
Room
Business Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x