Kuukkeli Apartments Tokka

(bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Saariselka
Kuukkeli Apartments Tokka Öne Çıkan Resim
Kuukkeli Apartments Tokka Dış Mekan
Kuukkeli Apartments Tokka Dış Mekan
Kuukkeli Apartments Tokka İç Mekan
Kuukkeli Apartments Tokka Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Kuukkeli Apartments Tokka
Raitopolku 12B Check In address Saariseläntie 1 (bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Saariselka

Bu apart otel misafirlere Saariselka bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Saariselkä Spor Merkezi ve Saariselkä Ski Resort yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Urho Kekkonen Ulusal Parkı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Pyhan Paavalin Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Ravintola Kuukkeli bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Konforunuz için apart daire vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için güneşlik/perde sunulmaktadır ve kat hizmetleri istek üzerine verilmektedir; ayrıca ütü/ütü masası istenebilir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x