Kusuma Living and Villas

Seminyak
Kusuma Living and Villas Genel
Kusuma Living and Villas Öne Çıkan Resim
Kusuma Living and Villas Dış Mekan
Kusuma Living and Villas Dış Mekan
Kusuma Living and Villas Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Kusuma Living and Villas
Jl. Dewi Saraswati III No.9 , Seminyak

Kusuma Living and Villas misafirlere Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Seminyak Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Legian Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, resepsiyonda emanet kasası ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Oda, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x