Kuri Suites

Coastal Region, Samborondon
Kuri Suites Öne Çıkan Resim
Kuri Suites Dış Mekan
Kuri Suites Dış Mekan
Kuri Suites Yerinde Yemek
Kuri Suites Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Kuri Suites
Entrerios Avenida Malecon Solar 7 Vía a Samborondón Coastal Region, Samborondon

Kuri Suites konaklamanızda Samborondon bölgesinde, Guayaquil Tarih Parkı ve Village Plaza İş Merkezi yakınında olacaksınız. Bu otel Riocentro Entre Rios Alışveriş Merkezi ile 1 km (0,6 mil) ve Paseo Comercial Bocca Alışveriş Merkezi ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x