Kurhaus Lenzerheide

Güney İsviçre, Vaz-Obervaz
Kurhaus Lenzerheide Genel
Kurhaus Lenzerheide Genel
Kurhaus Lenzerheide Öne Çıkan Resim
Kurhaus Lenzerheide Dış Mekan
Kurhaus Lenzerheide İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
Kurhaus Lenzerheide
Voa Principala 40 Postfach 80 Güney İsviçre, Vaz-Obervaz

Kurhaus Lenzerheide misafirlere Vaz-Obervaz bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Arosa Lenzerheide Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ski Lift Dieschen ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ski Lift Crestas ile 0,5 mi (0,8 km) ve Heidsee Lake ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Kurhaus Lenzerheide misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

64 oda mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Vaz-Obervaz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. (ücretli) otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (M)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (S)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (XL)
Double
Double Room (M) Without Balcony
Double
Double Room (L)
Double
Double Room Boutique
Single
Single Room Without Balcony
Room
Double Room (S) Without Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x