Kurhaus am Inselsee

Guestrow
Kurhaus am Inselsee Genel
Kurhaus am Inselsee Genel
Kurhaus am Inselsee Genel
Kurhaus am Inselsee Genel
Kurhaus am Inselsee Genel
Image More +62 fotoğraf
Kurhaus am Inselsee
Heidberg 1 , Guestrow

Kurhaus am Inselsee konaklamanızda Guestrow bölgesinde, plajda, Ernst Barlach Stiftung Gustrow ve Oase ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Guestrower Rathaus ile 4,2 km ve Guestrow Kalesi ile 4,2 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

52 odada tablet bilgisayar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (Forestside)
Tek
Tek Kişilik Oda, Göl Kenarı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Forestside)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Kenarı
Junior
Junior Süit, Göl Kenarı
Süit,
Süit, Göl Kenarı
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Küvet, Göl Kenarı
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Forestside)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Göl Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x