Kur & Hotel Suruga

Çubu, Shizuoka
Kur & Hotel Suruga Genel
Kur & Hotel Suruga Öne Çıkan Resim
Kur & Hotel Suruga Dış Mekan
Kur & Hotel Suruga Dış Mekan
Kur & Hotel Suruga İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Kur & Hotel Suruga
Okitsu Azuma-cho 1234 Shimizu Ward Çubu, Shizuoka

Kur & Hotel Suruga misafirlere Shizuoka (Shimizu Bölgesi) bölgesinde, Seikenji Tapınağı ve Okitsu Zagyo-so Evi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel IAI Stadium Nihondaira ile 3,1 mi (5 km) ve Shimizu Fish Market ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Kur & Hotel Suruga misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 419 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Traditional Oda (Japanese Style For 3 People)
Room
Oda (Japanese Western Style )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x