Kupe Capsule Hotel & Hostel

Volga (bölge), Kizicheskaya
Kupe Capsule Hotel & Hostel Öne Çıkan Resim
Kupe Capsule Hotel & Hostel Dış Mekan
Kupe Capsule Hotel & Hostel Dış Mekan
Kupe Capsule Hotel & Hostel İç Mekan
Kupe Capsule Hotel & Hostel İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Kupe Capsule Hotel & Hostel
Levo-Bulachnaya 16 Volga (bölge), Kizicheskaya

Kupe Capsule Hotel & Hostel misafirlere Kazan (Kazan Kent Merkezi) bölgesinde, Na Bulake Youth Theater ve Tataristan Spor Zaferleri Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Kazan Eyaleti Genç İzleyiciler Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,7 km) ve State Academic Russian Bolshoi Drama Theatre named after Kachalov ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (1 Bed in 4 Person Dorm)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (1 Bed in 6 Person Dorm)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (1 Bed in 6 Person Dorm)
Room
Oda (Capsule)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x