Kunsthotel Fuchspalast

Avusturya Alpleri, Sankt Veit an der Glan
Kunsthotel Fuchspalast Öne Çıkan Resim
Kunsthotel Fuchspalast Dış Mekan
Kunsthotel Fuchspalast Dış Mekan
Kunsthotel Fuchspalast Dış Mekan
Kunsthotel Fuchspalast Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Kunsthotel Fuchspalast
Prof.-Ernst-Fuchs-Platz 1 Avusturya Alpleri, Sankt Veit an der Glan

Sankt Veit an der Glan bölgesindeki Kunsthotel Fuchspalast misafirlere St. Veit Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Burg Taggenbrunn ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Hochosterwitz Şatosu ile 9,2 km (5,7 mi) ve Maria Saal Katedrali ile 14,1 km (8,8 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

60 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x