Kundayo Serviced Apartments Lodge

Arusha
Kundayo Serviced Apartments Lodge Öne Çıkan Resim
Kundayo Serviced Apartments Lodge Dış Mekan
Kundayo Serviced Apartments Lodge Dış Mekan
Kundayo Serviced Apartments Lodge Dış Mekan
Kundayo Serviced Apartments Lodge Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Kundayo Serviced Apartments Lodge
Plot 208, Block GG - Kimandolu Kundayo Road , Arusha

Arusha bölgesindeki Kundayo Serviced Apartments Lodge konaklamanızda, Arusha Golf Sahası ve Arusha Uluslararası Konferans Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Natural History Museum ile 3,5 mi (5,7 km) ve Arusha Saat Kulesi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Emelock ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Avlu
Room
Basic Apart Daire
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon/Veranda, Avlu Manzaralı
Room
Elite Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x