Kuname Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit
Kuname Lodge Genel
Kuname Lodge Genel
Kuname Lodge Genel
Kuname Lodge Genel
Kuname Lodge Genel
Image More +112 fotoğraf
Kuname Lodge
R36 The Karongwe Private Game Reserve Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit

Kuname Lodge misafirlere Hoedspruit seyahatlerinde nehir üzerinde konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bölgedeki görülecek yerler arasında Echo Mağaraları ve Hoedspruit Wildlife Estate bulunmaktadır. Bu 5 yıldızlı küçük otel Blyde River Kanyonu ve Three Rondavels ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz safari yaparak yerel doğal yaşamı gözlemleyebilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz bulunmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Birden Çok Yatak
Ev,
Ev, 2 Yatak Odası
Room
Premier Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x