Kumokuru

Taichung
Kumokuru Öne Çıkan Resim
Kumokuru Dış Mekan
Kumokuru Oda Manzaraları
Kumokuru Oda Manzaraları
Kumokuru Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Kumokuru
No.26-118, Shipai Ln., Donglan Rd Dongshi Dist. , Taichung

Kumokuru misafirlere Taichung (Dongshi Bölgesi) bölgesinde, Eastern Fengyuang Bike Lane ve Zero Egg Platform ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lihpao Land ile 9,3 mi (15 km) ve Dajia Jenn Lann Tapınağı ile 19 mi (30,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x