Kumbhal Palace Kumbhalgarh

Kumbhalgarh
Kumbhal Palace Kumbhalgarh Genel
Kumbhal Palace Kumbhalgarh Öne Çıkan Resim
Kumbhal Palace Kumbhalgarh Dış Mekan
Kumbhal Palace Kumbhalgarh Dış Mekan
Kumbhal Palace Kumbhalgarh Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Kumbhal Palace Kumbhalgarh
Near Kumbhalgarh Fort Road , Kumbhalgarh

Kumbhalgarh bölgesindeki Kumbhal Palace Kumbhalgarh misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Vedi Temple ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kumbhalgarh Kalesi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parshuram Mahadev Tapınağı ile 4 mi (6,4 km) ve Ranakpur Jain Tapınağı ile 19,9 mi (32 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Çadır
Room
Superior Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x