Kumar Residency

Noida
Kumar Residency Öne Çıkan Resim
Kumar Residency Dış Mekan
Kumar Residency Dış Mekan
Kumar Residency İç Mekan
Kumar Residency Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
Kumar Residency
B 2 SECTOR 46 , Noida

Kumar Residency konaklamanızda Noida bölgesinde, Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 14,1 km (8,8 mi) ve ISKCON Tapınağı ile 15,9 km (9,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Lotus Tapınağı ile 16,2 km (10,1 mil) ve Purana Qila Kalesi ile 17,1 km (10,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

19 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Noida bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Elite Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x