Kulturscheune Schilde

Batı Brandenburg, Weisen
Kulturscheune Schilde Genel
Kulturscheune Schilde Genel
Kulturscheune Schilde Genel
Kulturscheune Schilde Öne Çıkan Resim
Kulturscheune Schilde Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Kulturscheune Schilde
Schilde Schilder Dorfstraße 13 Weisen GT Schilde Batı Brandenburg, Weisen

Weisen bölgesindeki Kulturscheune Schilde konaklamanızda, Uhrenturm Nähmaschinenwerk ve Doğu Almanya Tarih Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Elbe ile 6,7 mi (10,8 km) ve Perleberg Klasik Otomobil Müzesi ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

XXL Restaurant, Kulturscheune Schilde misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x