Kukup Golf Resort

Malezya Yarımadası, Kukup
Kukup Golf Resort Öne Çıkan Resim
Kukup Golf Resort Dış Mekan
Kukup Golf Resort İç Mekan
Kukup Golf Resort Golf
Kukup Golf Resort Golf
Image More +20 fotoğraf
Kukup Golf Resort
Pekan Penerok Malezya Yarımadası, Kukup

Kukup bölgesindeki Kukup Golf Resort konaklamanızda, Pulau Kukup Johor Ulusal Parkı ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Johor Premium Outlets alışveriş merkezi ile 28,9 mi (46,6 km) ve Legoland® Malaysia ile 29,2 mi (47 km) mesafede.

Otelin restoranı öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

84 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz ve spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Villa
Villa (Family Suites)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x